Skip to main content
1 oszlopos hatlapú anya rögzítő
1 Hatlapú hatlapú anya rögzítő

 

Az 1 oszlopos hatlapú anya rögzítő használata

Az 1 pólusú hatlapú anyatartó két érintkezési pontot biztosít a szerkezeti alkatrész egy csavar és anya segítségével egy másik alkatrészhez történő csatlakoztatásához. A rögzítő egyik végén egy oszlop található, amelynek mérete biztonságosan illeszkedik egy szerkezeti elem négyzet alakú furatába. A rögzítő másik vége úgy van méretezve és hornyolt, hogy biztonságosan illeszkedjen egy hatlapú anyához, így a 8-32-es csavar könnyen meghúzható csavarkulcs vagy fogó nélkül.

A rögzítő használatához:

  1. Igazítsa egy VEX szerkezeti alkatrészhez úgy, hogy mindkét végét a szerkezeti alkatrész támassza, és a második alkatrész rögzítéséhez helyezze el.

  2. Helyezze be a rögzítőből kihúzott négyzet alakú oszlopot a szerkezeti elembe, hogy segítsen a helyén tartani.

  3. Ha a rögzítőelemet két szerkezeti alkatrész rögzítésére használják, helyezzen be egy hatlapú anyát a tartó másik végébe úgy, hogy az egy síkban legyen az alkatrész többi részével. Ha más típusú alkatrész rögzítésére használjuk, például elágazást, célszerű lehet a csavart ezen az oldalon keresztül behelyezni.

  4. Adott esetben igazítsa a további alkatrészeket a fő szerkezeti alkatrész hátuljához.

  5. Ha a rögzítőelemet két szerkezeti elem összekapcsolására használják, használjon megfelelő hosszúságú 8-32 csavart a szerkezeti elemek rögzítéséhez a furaton és a hatlapú anyán keresztül. Ha más típusú alkatrész, például elágazás csatlakoztatására használja, rögzítse közvetlenül vagy hatlapú anyával.