Skip to main content
Docentenportaal
1 paal zeskantmoerhouder
1 Paalzeskantmoerhouder

 

Gebruik van de 1-polige zeskantmoerhouder

De 1 Post Hex Nut Retainer biedt twee contactpunten voor het verbinden van een structureel onderdeel met een ander stuk met behulp van één schroef en moer. Het ene uiteinde van de houder bevat een paal die zo groot is dat hij veilig in het vierkante gat van een structureel onderdeel past. Het andere uiteinde van de houder heeft een formaat en sleuven zodat er veilig een zeskantmoer in past, waardoor een 8-32 schroef gemakkelijk kan worden vastgedraaid zonder dat er een sleutel of tang nodig is.

Om gebruik te maken van de houder:

  1. Lijn het uit op een structureel VEX-onderdeel, zodat beide uiteinden worden ondersteund door het structurele onderdeel en gepositioneerd zijn om het tweede stuk vast te zetten.

  2. Steek de vierkante paal die uit de houder steekt in het structurele onderdeel om deze op zijn plaats te houden.

  3. Als de houder wordt gebruikt om twee structurele componenten vast te zetten, steek dan een zeskantmoer in het andere uiteinde van de houder, zodat deze gelijk ligt met de rest van het onderdeel. Als het wordt gebruikt om een ​​ander type component vast te zetten, zoals een impasse, kan het passend zijn om de schroef via deze kant in te brengen.

  4. Lijn eventuele extra componenten uit met de achterkant van het structurele hoofdonderdeel, indien van toepassing.

  5. Als de houder wordt gebruikt om twee structurele componenten met elkaar te verbinden, gebruik dan een 8-32 schroef van de juiste lengte om de structurele componenten door het gat en de zeskantmoer vast te zetten. Indien gebruikt om een ​​ander type component aan te sluiten, zoals een impasse, zet deze dan direct of met een zeskantmoer vast.