Skip to main content
Opettajaportaali

Mitä ovat opettajan muistiinpanot?

Jokaisessa STEM Labissa on vain opettajien käytettävissä olevia resursseja. Näiden resurssien tavoitteena on auttaa sinua valmistautumaan ja opastamaan opiskelijoita laboratorion jokaisessa osassa. Jokaisessa laboratoriossa on kahden tyyppisiä opettajaresursseja: laboratorion opettajaosio ja opettajien muistiinpanot sivuilla.

Opettajien osasto

Opettajaosio tarjoaa yleiskatsauksen laboratoriosta ja resursseja laboratorioon valmistautumiseen. Tämä osio on erittäin hyödyllinen saadaksesi yleiskuvan laboratoriosta ja suunnitellaksesi tuntiaikaa.

  • STEM Lab Guide tarjoaa yleiskatsauksen siitä, mihin STEM Labin kukin osa on tarkoitettu.
  • Esikatselusivulla esitellään tärkeimmät tiedot, kuten tarvittavat materiaalit, oppimistavoitteet ja standardit. Lisäksi jokaisesta laboratorion sivusta on kuvaus.
  • Tahdistusopas sisältää kaavion, joka kattaa ajan, konseptit, toimituksen, tarvittavat materiaalit ja resurssit.
  • Answer Key tarjoaa vastaukset Know-osion kysymyksiin. Huomaa, että vastaukset annetaan myös opettajan huomautuksessa kyseisellä sivulla.
  • Finding Help -osio antaa lyhyen yleiskatsauksen VEX-kirjaston käyttöön. Se on tukiartikkelikirjasto, jota voidaan käyttää apuna sekä opettajia että opiskelijoita STEM-laboratorioiden aikana.

Opettajan huomautukset

Opettajien muistiinpanot ovat vain opettajille tarkoitetun sisällön osia, jotka löytyvät itse STEM Labin sivuilta. Näiden opettajan muistiinpanojen tavoitteena on tarjota oikea-aikaisia ​​vinkkejä ja ohjeita Laboratorion jokaiseen vaiheeseen, jotta jokainen sivu olisi helpompi opettaa. On olemassa useita opettajan muistiinpanoja, jotka antavat yleiskatsauksen sisällöstä, oppilaiden onnistumisista, keskustelukysymyksistä, laajennustehtävistä ja vastausavaimista.

STEM Lab -sivuilla on useita päätyyppejä opettajan muistiinpanoihin:

Opettajan työkalupakki: tämän tyyppiset opettajan muistiinpanot palvelevat useita tarkoituksia. Opettajan työkalupaketeissa on vastauksia kysymyksiin tai kuvauksia tutkimustuloksista. Ne voisivat tarjota lisävaihtoehtoja opetusmenetelmille tai tiivistelmille sivun sisällöstä. Tämä opettajan työkalupakki on tarkoitettu toimintaan, jossa hyödynnetään

Opettajan työkalupakki

Opettajavinkki: tämä opettajan muistiinpano sisältää lyhyitä, suoria vinkkejä, jotka yleensä tarjoavat juuri oikeaan aikaan apua, jotta STEM Lab toimii mahdollisimman sujuvasti oppilaille.

Opettajan vinkkejä

Motivoi keskustelua: tämäntyyppinen muistiinpano sisältää kysymyksiä, joita voit kysyä opiskelijoilta herättämään keskustelua ja saamaan opiskelijat ajattelemaan laboratorion aiheita. Vastaukset tai mahdolliset vastaukset annetaan myös ohjeeksi.

Motivoi keskustelua

Extend Your Learning: tämä huomautus sisältää laajennustoimintoja, jotka voidaan osoittaa opiskelijoille, kun aikaa on käytettävissä. Extend Your Learning -toimintoja voidaan myös antaa opiskelijoille, jotka suorittavat työnsä nopeammin kuin muut opiskelijat.

Laajenna oppimistasi