Skip to main content
Docentenportaal

Wat zijn docentennotities?

Elk STEM Lab heeft hulpmiddelen die alleen beschikbaar zijn voor docenten. Het doel van deze bronnen is om u te helpen bij het voorbereiden en begeleiden van studenten door elke sectie van het Lab. Er zijn twee soorten bronnen voor docenten in elk Lab: het docentengedeelte van het Lab en docentennotities op pagina's.

De docentensectie

Het docentengedeelte biedt een overzicht van het Lab en hulpmiddelen ter voorbereiding op het Lab. Deze sectie is erg handig om een ​​totaaloverzicht van het Lab te krijgen en de lestijd te plannen.

  • De STEM Lab Guide geeft een overzicht van waar elke sectie van het STEM Lab voor is.
  • Op de voorbeeldpagina vindt u belangrijke informatie, zoals het benodigde materiaal, leerdoelen en normen. Daarnaast is er een beschrijving van elke pagina in het Lab.
  • De Pacing-gids biedt een grafiek met de hoeveelheid tijd, concepten, levering, benodigde materialen en middelen.
  • De Antwoordsleutel biedt de antwoorden op de vragen in de sectie Weten. Houd er rekening mee dat de antwoorden ook in een docentennotitie op die pagina worden weergegeven.
  • De sectie Hulp vinden geeft een kort overzicht van hoe u de VEX-bibliotheek kunt gebruiken, een bibliotheek met ondersteunende artikelen die kunnen worden gebruikt om zowel docenten als studenten te helpen tijdens de STEM Labs.

Aantekeningen van de leraar

Aantekeningen voor docenten zijn gedeelten met alleen voor docenten bestemde inhoud die te vinden zijn op de pagina's van het STEM Lab zelf. Het doel van deze docentenaantekeningen is om tijdig tips en begeleiding te bieden voor elke fase van het Lab, zodat u op elke pagina gemakkelijker les kunt geven. Er zijn verschillende soorten docentennotities die overzichten bieden van de inhoud, de successen van studenten, discussievragen, uitbreidingsactiviteiten en antwoordsleutels.

Er zijn verschillende hoofdtypen docentennotities op de STEM Lab-pagina's:

Teacher Toolbox: dit type docentennotitie dient een aantal doeleinden. In de Teacher Toolboxen vindt u antwoorden op vragen of beschrijvingen van onderzoeksresultaten. Ze kunnen aanvullende opties bieden voor lesbenaderingen of samenvattingen van de inhoud op de pagina. Deze Teacher Toolbox is bedoeld voor een activiteit waarbij gebruik wordt gemaakt van

Gereedschapskist voor docenten

Tip voor docenten: deze docentennota biedt korte, directe tips die doorgaans just-in-time hulp bieden om het STEM Lab zo soepel mogelijk te laten verlopen voor studenten.

Tips voor docenten

Motiveer discussie: dit type notitie bevat vragen die je aan studenten kunt stellen om discussie op gang te brengen en studenten aan het denken te zetten over de onderwerpen in het Lab. Antwoorden, of mogelijke antwoorden, worden ook als leidraad gegeven.

Motiveer discussie

Breid uw leerproces uit: deze notitie biedt uitbreidingsactiviteiten die aan studenten kunnen worden toegewezen wanneer er extra tijd beschikbaar is. Extend Your Learning-activiteiten kunnen ook worden toegewezen aan leerlingen die hun werk sneller voltooien dan andere leerlingen.

Breid uw leerproces uit