Skip to main content

Tietää
Kaappari

Opettajaportaali

VEX Robotics tarjoaa tukidokumentaatiota enimmäkseen "How to"-artikkelien muodossa, jotta uudet käyttäjät pääsevät nopeasti käyntiin ja auttavat kokeneempia käyttäjiä löytämään oikea-aikaisia ​​ja vastauksia kysymyksiinsä. Artikkelit ovat erityisen hyödyllisiä käytettäessä STEM Labsia. Jos olet epävarma siitä, kuinka tehdä jotain, VEX-kirjastossa on todennäköisesti artikkeli, joka auttaa sinua siinä.

Linkki VEX-kirjaston IQ-osioon on help.vex.com.

Napsauta aloitussivulla suurta VEX IQ -painiketta nähdäksesi vain sen osan VEX-kirjastosta.

Hakupalkin avulla voidaan etsiä tiettyjä artikkeleita koko tietokannasta.

Sinulla tai opiskelijalla voi esimerkiksi olla kysyttävää lataamisesta, asennuksesta tai muista akkuihin liittyvistä tiedoista. Voit etsiä kaikkia VEX IQ -akkuihin liittyviä artikkeleita hakutermejä "IQ-akku -V5." Tämä haku palauttaa kaikki artikkelit, jotka liittyvät VEX IQ -robotti- tai ohjaimen paristoihin, eikä sisällä mitään IQ:han liittyviä termejä.

Artikkeleita lisätään tietokantaan jatkuvasti. Aiheet vaihtelevat laitteiston asennuksesta ohjelmointiohjelmiston asentamiseen ja VEX IQ Robot Brainin navigoinnista merkkivalojen lukemiseen. On myös vianetsintäartikkeleita, jotka vaihtelevat näkyvien virheilmoitusten korjaamisesta VEX Smart Motorsin vianetsintään.

Linkkejä VEX-kirjaston artikkeleihin on myös tämän STEM-laboratorion tekstissä. Jos lukijaa pyydetään esimerkiksi "Lataa ja suorita projekti" VEXcode IQ:ssa, ensimmäisen kerran kun sana "Lataa" kirjoitetaan , se on todennäköisesti linkitetty VEX-kirjaston artikkeliin "Kuinka ladata ja suorittaa projekti VEXcode IQ."

Paras aika VEX-kirjaston käyttöön on , kun:

  • Suunnittelet STEM Labia tai valmistelet oppimisympäristöä.
  • Opiskelija tutkii ja ratkaisee itsenäisesti omia laitteistoon, ohjelmistoon tai ohjelmointiin liittyviä ongelmia.
  • Sinä ja oppilaasi teette vianmääritystä yhdessä.