Skip to main content

SZÁRMAZIK Labs
Markológép

Tanári portál

A VEX Robotics támogatási dokumentációt kínál többnyire „Hogyan” cikkek formájában, hogy segítsen az új felhasználóknak gyorsan elindulni, és segítsen a tapasztaltabb felhasználóknak időszerű és válaszokat találni kérdéseikre. A cikkek különösen hasznosak a STEM Labs futtatásakor. Ha bizonytalannak találja, hogyan tegyen valamit, a VEX Library valószínűleg rendelkezik egy cikksel, amely segít ebben.

A VEX Library IQ szekciójára mutató hivatkozás: help.vex.com.

A nyitóoldalon kattintson a nagy VEX IQ gombra, hogy a VEX könyvtárnak csak azt a részét lássa.

A keresősáv segítségével konkrét cikkeket kereshet a teljes adatbázisból.

Például Önnek vagy egy tanulónak kérdései lennének a töltéssel, a telepítéssel vagy az akkumulátorokkal kapcsolatos egyéb információkkal kapcsolatban. A VEX IQ akkumulátorokkal kapcsolatos összes cikk kereséséhez az "IQ akkumulátor -V5" keresőkifejezést. Ez a keresés a VEX IQ robot- vagy vezérlőelemekkel kapcsolatos cikkeket adja vissza, és kizár minden, az IQ-val kapcsolatos kifejezést.

A cikkek folyamatosan felkerülnek az adatbázisba. A témák a hardver telepítésétől a programozói szoftverek telepítéséig terjednek, és a VEX IQ Robot Brain navigációjától jelzőlámpák leolvasásáig terjednek. Vannak hibaelhárítási cikkek is, a megjelenített hibaüzenetek kijavításától a VEX Smart Motors hibaelhárításáig.

A VEX Library cikkeire mutató hivatkozások szintén megtalálhatók a STEM Lab szövegében. Például, ha az olvasót a VEXcode IQ-ban a "Töltsd le és futtasd a projektet" kérik, amikor először a "Download" szót val írják, akkor valószínűleg a VEX Library "Hogyan töltsd le és futtasd a projektet innen" című cikkéhez kapcsolódik. VEXcode IQ."

A VEX Library használatának legjobb időpontja , amikor:

  • STEM Labot tervez, vagy tanulási környezetet készít.
  • A hallgatók önállóan vizsgálják és oldják meg saját hardverrel, szoftverrel vagy programozással kapcsolatos problémáikat.
  • Ön és diákjai együtt végzik a hibaelhárítást.