Skip to main content

Tietää
Se on tasapeli! Opettaja

Opettajaportaali

VEX Robotics tarjoaa tukidokumentaatiota enimmäkseen "How to"-artikkelien muodossa auttaakseen uusia käyttäjiä pääsemään nopeasti käyntiin ja auttamaan kokeneempia käyttäjiä löytämään oikea aikaisia ​​ja kohdistettuja vastauksia kysymyksiinsä. Artikkelit ovat erityisen hyödyllisiä käytettäessä STEM Labsia. Jos olet epävarma siitä, kuinka tehdä jotain, VEX-kirjastossa on todennäköisesti artikkeli, joka auttaa sinua siinä.

Linkki VEX-kirjaston V5-osioon on help.vex.com.

Napsauta aloitussivulla suurta VEX V5 -painiketta nähdäksesi vain sen osan VEX-kirjastosta.

Hakupalkin avulla voidaan etsiä tiettyjä artikkeleita koko tietokannasta.

Sinulla tai opiskelijalla voi esimerkiksi olla kysyttävää lataamisesta, asennuksesta tai muista akkuihin liittyvistä tiedoista. Voit etsiä kaikkia VEX V5 -akkuihin liittyviä artikkeleita käyttämällä hakusanoja “V5 Battery.

Artikkeleita lisätään tietokantaan jatkuvasti. Aiheet vaihtelevat laitteiston asennuksesta ohjelmointiohjelmiston asentamiseen ja VEX V5 Robot Brainin navigoinnista -merkkivalojen lukemiseen. On myös vianetsintäartikkeleita, jotka vaihtelevat näkyvien virheilmoitusten korjaamisesta VEX Smart Motorsin vianetsintään.

Linkkejä VEX-kirjaston artikkeleihin on myös tämän STEM-laboratorion tekstissä. Jos lukijaa pyydetään esimerkiksi "Lataa ja suorita projekti" VEXcode V5:ssä, ensimmäisen kerran kun sana "Lataa" kirjoitetaan , se on todennäköisesti linkitetty VEX-kirjaston artikkeliin "How to Download and Run a Project in VEXcode V5."

Paras aika VEX-kirjaston käyttöön on , kun:

  • Suunnittelet STEM-laboratoriota tai valmistelet oppimisympäristöä.
  • Opiskelija tutkii ja ratkaisee itsenäisesti omia laitteistoon, ohjelmistoon tai ohjelmointiin liittyviä ongelmia.
  • Sinä ja oppilaasi teette vianmääritystä yhdessä.