Skip to main content

SZÁRMAZIK Labs
Döntetlen! Tanár

Tanári portál

A VEX Robotics támogatási dokumentációt kínál többnyire „Hogyan” cikkek formájában, hogy segítsen az új felhasználóknak gyorsan elindulni, és segítsen a tapasztaltabb felhasználóknak időszerű és válaszokat találni kérdéseikre. A cikkek különösen hasznosak a STEM Labs futtatásakor. Ha bizonytalannak találja, hogyan tegyen valamit, a VEX Library valószínűleg rendelkezik egy cikksel, amely segít ebben.

A VEX Library V5 szekciójára mutató hivatkozás: help.vex.com.

A nyitóoldalon kattintson a nagy VEX V5 gombra, hogy a VEX könyvtárnak csak azt a részét lássa.

A keresősáv segítségével konkrét cikkeket kereshet a teljes adatbázisból.

Például Önnek vagy egy tanulónak kérdései lennének a töltéssel, a telepítéssel vagy az akkumulátorokkal kapcsolatos egyéb információkkal kapcsolatban. A VEX V5 akkumulátorokkal kapcsolatos összes cikk kereséséhez használja a „V5 Battery.

A cikkek folyamatosan felkerülnek az adatbázisba. A témák a hardver telepítésétől a programozói szoftverek telepítéséig, valamint a VEX V5 Robot Brain navigációjától jelzőlámpák leolvasásáig terjednek. Vannak hibaelhárítási cikkek is, a megjelenített hibaüzenetek kijavításától a VEX Smart Motors hibaelhárításáig.

A VEX Library cikkeire mutató hivatkozások szintén megtalálhatók a STEM Lab szövegében. Például, ha az olvasót a VEXcode V5-ben a "Töltsd le és futtasd a projektet" kérik, amikor először a "Download" szót írják, valószínűleg a VEX Library "Hogyan lehet letölteni és futtatni egy projektet VEXcode V5."

A VEX Library használatának legjobb időpontja , amikor:

  • STEM Labot tervez, vagy tanulási környezetet készít.
  • A hallgatók önállóan vizsgálják és oldják meg saját hardverrel, szoftverrel vagy programozással kapcsolatos problémáikat.
  • Ön és diákjai közösen végeznek hibaelhárítást.