Skip to main content

Leraar Toolbox-pictogram Teacher Toolbox - Het doel van dit hoofdstuk

Het doel van deze STEM Lab Seek-sectie is om studenten ervaring te geven met het bouwen van de Autopilot-robot. Leerlingen zullen stapsgewijze instructies gebruiken om de robot te bouwen en eindigen met het configureren van de slimme sensoren. Aan het einde van dit gedeelte worden leerlingen verkenningsvragen gesteld om na te denken over de constructie en hoe ze deze kunnen gebruiken.

Voordat u met dit STEM-lab begint, moet u ervoor zorgen dat de batterijen opgeladen en gereed zijn.

Icoon voor tips voor docenten Tips voor docenten

  • Gebruik deze afbeelding als referentiepunt om te controleren of de leerlingen de Autopilot correct hebben gebouwd en om de leerlingen een voorbeeld te geven van wat ze gaan bouwen. Het bouwen duurt ongeveer 60 minuten.

  • Geef de leerlingen aan het einde van de les voldoende tijd om in hun technische notitieboekjes te noteren waar ze gebleven zijn en hun ruimte op te ruimen.

Automatische piloot bouwen
De voltooide Autopilot-robotbuild.

Deze robot is zo ontworpen dat hij snel gebouwd kan worden en in korte tijd autonoom of met de Controller rond kan rijden.

Leraar Toolbox-pictogram Gereedschapskist voor docenten

De Seek-sectie van het STEM Lab begeleidt studenten bij het bouwen van de robot die nodig is voor de rest van het lab. Als jij of je leerlingen deze robot al hebben gebouwd en de vragen op de verkenningspagina hebben doorgenomen, kun je naar het gedeelte Spelen van dit STEM-lab gaan en van daaruit verdergaan.