Skip to main content

Tanári eszköztár ikonra Tanári eszköztár - A szakasz célja

Ennek a STEM Lab Seek szekciónak az a célja, hogy a hallgatók tapasztalatokat szerezzenek az Autopilot robot építésében. A tanulók lépésről lépésre szóló utasításokat használnak a robot megépítéséhez, majd az intelligens érzékelők konfigurálásával fejezik be. A rész végén a tanulóknak felderítési kérdéseket tesznek fel, hogy gondolkodjanak el az összeállításról és annak felhasználásáról.

A STEM Lab megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a akkumulátorok fel vannak töltve és .

Tanári tippek ikonra Tanári tippek

  • Használja ezt a képet hivatkozási pontként annak ellenőrzésére, hogy a tanulók helyesen végezték-e el az Autopilot összeállítását, és hogy a tanulók előnézeti képet kaphassanak arról, amit építeni készülnek. Az építés körülbelül 60 percet vesz igénybe.

  • Hagyjon elegendő időt a tanulóknak az óra végén, hogy feljegyezzék, hol hagyták abba a mérnöki füzetükbe, és kitakarítsák a területüket.

Autopilot Build
Az elkészült Autopilot robot összeállítás.

Ezt a robotot úgy tervezték, hogy gyorsan megépíthető, és akár önállóan, akár a Vezérlővel rövid időn belül körbejárható legyen.

Tanári eszköztár ikonra Tanári eszköztár

A STEM Lab Seek része végigvezeti a hallgatókat a labor többi részéhez szükséges robot megépítésén. Ha Ön vagy tanítványai már megépítették ezt a robotot, és végignézték a Felfedezés oldalon található kérdéseket, akkor leugorhat a STEM Lab Lejátszás részéhez, és onnan folytathatja.