Skip to main content

SZÁRMAZIK Labs
Clawbot vezérlővel

Tanári eszköztár ikonra Tanári eszköztár - Mielőtt építenéd

  • Javasolja a tanulóknak, hogy az építési folyamat megkezdése előtt gyűjtsék össze az építkezéshez szükséges összes alkatrészt. Egy másik lehetőség az időmegtakarításra, ha az oktató  az összes szükséges alkatrésztmielőtt a tanulók megérkeznek.

  • Javasolja a tanulóknak, hogy tegyenek különbséget az intelligens kábelek és az épület egyéb részei között a Super Kitben található, méretezett részek posztere segítségével. Vegye figyelembe, hogy az intelligens kábelek hossza nincs feltüntetve magán a kábelen, és a felsorolt ​​részek nem 1:1 arányban vannak méretezve, hanem egymáshoz képest.

  • Ha javaslatokat szeretne kapni arra vonatkozóan, hogy miként vonhatja be azokat a tanulókat, akik másoknál gyorsabban fejezik be az építkezést, tekintse meg ezt a cikket.

Építsd meg a Clawbotot

Kövesse az építési utasításokat a Clawbot elkészítéséhez.

Nyissa meg, és kövesse az építési utasítások lépéseit a Clawbot IQ elkészítéséhez.Kép a Clawbot IQ összeállítási útmutatójának fedőlapjáról

Bővítse ki a tanulást ikont Bővítse tanulását

Amikor egy Clawbotot irányítanak egy tanfolyamon vagy más kihíváson, a tanulók érdemes feltárni, hogyan befolyásolják a sebességváltók motorjaik teljesítményét. Kattintson a sebességváltókkal kapcsolatos további információkért.

Google Doc / .docx / .pdf

Tanári eszköztár ikonra Tanári eszköztár - Ellenőrzőlista

Miután minden tanuló befejezte az összeállítást, nézze át ezt az ellenőrzőlistát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tanulók készen állnak a továbblépésre.

  • Ellenőrizze, hogy a Clawbot IQ megfelelően van-e megépítve.

  • Ellenőrizze, hogy az akkumulátor fel van-e töltve és csatlakoztatva a VEX IQ Robot Brainhez.

  • A jó csatlakozás érdekében ellenőrizze, hogy az összes intelligens kábel megfelelően dugva van-e.

  • Ellenőrizze, hogy a tanulók elraktak-e minden felesleges részt, és kitakarították-e a területüket.