Skip to main content

STEM-laboratoria
Klauwbot met controller

Leraar Toolbox-pictogram Teacher Toolbox - Voordat u gaat bouwen

  • Adviseer de leerlingen om alle onderdelen die nodig zijn voor de bouw te verzamelen voordat ze met het bouwproces beginnen. Een andere optie om tijd te besparen zou zijn dealle onderdelenvoordat de leerlingen arriveren.

  • Adviseer de leerlingen om onderscheid te maken tussen de lengtes van Smart Cables en andere delen van de constructie door de poster met geschaalde onderdelen te raadplegen die in de Super Kit zit. Houd er rekening mee dat de Smart Cable-lengtes niet op de kabel zelf worden aangegeven en dat de vermelde onderdelen niet 1:1 zijn geschaald, maar relatief ten opzichte van elkaar zijn geschaald.

  • Voor suggesties over hoe je leerlingen kunt betrekken die een build sneller voltooien dan anderen, dit artikel.

Bouw de Klauwbot

Volg de bouwinstructies om de Clawbot te bouwen.

Open en volg de stappen in de bouwinstructies om de Clawbot IQ te bouwen.Afbeelding van de voorpagina van de bouwinstructies voor de Clawbot IQ

Breid uw leerpictogram uit Verleng uw leerervaring - Overbrengingsverhoudingen

Wanneer leerlingen een Clawbot door een parcours of een andere uitdaging leiden, willen ze misschien onderzoeken hoe de overbrengingsverhoudingen de prestaties van hun motoren beïnvloeden. Klik op voor meer informatie over overbrengingsverhoudingen.

Google Doc / .docx / .pdf

Leraar Toolbox-pictogram Docententoolbox - Controlelijst

Zodra alle leerlingen de bouw hebben voltooid, doorloopt u deze checklist om er zeker van te zijn dat de leerlingen klaar zijn om verder te gaan.