Skip to main content
Docentenportaal

STEM Labs zijn ontworpen als aanvullende onderwijservaringen die flexibel zijn en op veel verschillende manieren kunnen worden geïmplementeerd. Gebruik de Pacing Guide om het Changing Velocity STEM Lab in uw schema te laten passen. Dit STEM Lab kan worden aangepast voor een implementatie van 45, 80 of 110 minuten in plaats van de volledige 165 minuten die bij de materialen zijn inbegrepen.

Opties voor het implementeren van dit STEM Lab zijn onder meer:

  • Als je een beperkte hoeveelheid tijd hebt, voltooi dan alleen de secties Zoeken en Spelen. De totale tijd voor beide secties bedraagt ​​110 minuten. De studenten eindigen nog steeds met ervaringen in zowel het bouwen als het programmeren.
  • Een optie voor 80 minuten is om vóór de les een Autopilot-robot (of twee) klaar te hebben en uw leerlingen de secties Spelen en Heroverwegen te laten voltooien. Deze optie brengt enige bouwervaring in gevaar om de programmeerervaring te maximaliseren.  Studenten kunnen vervolgens hun projecten uitvoeren en testen met behulp van de gedeelde Autopilot(s).
  • U kunt de tijd die u besteedt aan de secties Zoeken, Spelen of Heroverwegen verminderen door de voorgestelde discussies niet te voeren.
  • Als u slechts 45 minuten de tijd heeft en ten minste één stuurautomaat gereed kunt hebben vóór de les, laat uw leerlingen dan het gedeelte Spelen invullen om programmeerervaring op te doen met het gebruik van VEXcode IQ om de rij- en draaisnelheden van de robot in te stellen.

STEM Lab-stimulatiegidsen geven een voorproefje van de concepten die in elke sectie (Zoeken, Spelen, Toepassen, Heroverwegen, Weten) van het STEM Lab worden onderwezen, beschrijven de bronnen die leraren kunnen gebruiken om deze concepten te onderwijzen en identificeren alle materialen die nodig zijn. De STEM Lab Pacing Guide is een bewerkbaar Google-document dat u op uw apparaat kunt opslaan en aanpassen op basis van de beperkingen van uw klaslokaal en de behoeften van uw leerlingen.

Handleiding voor het wijzigen van de snelheidsstimulatie

Google Document .docx .pdf