Skip to main content
Opettajaportaali

STEM Labs on suunniteltu täydentäviksi koulutuskokemuksiksi, jotka ovat joustavia ja joita voidaan toteuttaa monin eri tavoin. Käytä tahdistusopasta, jotta Changing Velocity STEM Lab sopii aikatauluusi. Tämä STEM Lab voidaan mukauttaa 45-, 80-, 110-minuuttiseen toteutukseen materiaaleihin sisältyvien 165 minuutin sijaan.

Vaihtoehtoja tämän STEM Labin toteuttamiseksi ovat:

  • Jos sinulla on rajoitettu määrä aikaa, täytä vain Etsi- ja Play-osiot. Molempien osien kokonaisaika on 110 minuuttia. Opiskelijat saavat vielä loppuun kokemusta sekä rakentamisesta että ohjelmoinnista.
  • Vaihtoehtona 80 minuutiksi on saada Autopilot-robotti (tai kaksi) valmiiksi ennen oppituntia ja pyytää oppilaitasi suorittamaan Play- ja Rethink-osiot. Tämä vaihtoehto vaarantaa jonkin verran rakennuskokemusta ohjelmointikokemuksen maksimoimiseksi.  Oppilaat voivat sitten suorittaa ja testata projektejaan käyttämällä jaettuja Autopilotteja.
  • Voit lyhentää Etsi-, Toista- tai Rethink-osioissa käytettyä aikaa, jos et käytä ehdotettuja keskusteluja.
  • Jos sinulla on vain 45 minuuttia ja sinulla on vähintään yksi Autopilot valmiina ennen oppituntia, pyydä oppilaitasi suorittamaan Play-osio saadaksesi ohjelmointikokemusta VEXcode IQ:n avulla robotin ajo- ja kääntymisnopeuksien asettamiseen.

STEM Labin tahdistusoppaat esikatselevat STEM Labin kussakin osiossa opetettuja käsitteitä (Etsi, Pelaa, Käytä, Rethink, Know), yhdistävät resurssit, joita opettajat voivat käyttää näiden käsitteiden opettamiseen, ja tunnistavat kaikki tarvittavat materiaalit. STEM Lab Pacing Guide on muokattava Google-dokumentti, jonka voit tallentaa laitteellesi ja muokata luokkahuoneesi rajoitusten ja oppilaidesi mukaan.

Muutosnopeuden tahdistusopas

Google Doc .docx .pdf